Povestea noastra

Suntem o societate romaneasca, cu capital privat, cu experienta in proiectarea, executia si intretinerea sistemelor integrate pentru instalatii de climatizare-ventilatie si accesorii de montaj pentru instalatii.

Domeniul principal de activitate il constituie realizarea proiectelor complexe industrial-rezidentiale de climatizare si ventilatie, cu respectarea cu strictete a regulilor de baza pentru montajul si punerea in functiune a acestora. 

Detinem, in acest sens, certificare AGFR (Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania), certificare ISO9001 (Managementul Calitatii) si certificare ISO14001 (Sistem de management al mediului).

Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat (peste 15 ani in domeniul HVAC) si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul HVAC, garantand cele mai inalte standarde pentru proiectele pe care le realizam.

Pentru a va putea forma o imagine a potentialului nostru, enumeram cateva din echipamentele utilizate in lucrarile pe care le-am realizat:

  1. climatizare tip casete pe patru directii;
  2. duct-uri si splituri, cuplate pe exterioare tip split, multisplit sau mini VRV;
  3. echipamente pentru ventilatie;
  4. recuperatoare de caldura;
  5. ventilatoare, baterii electrice, precum si automatizarea aferenta acestora, folosite pentru aportul de aer proaspat si evacuarea celui viciat.