Proiecte realizate

Aportul nostru a conchis in furnizarea unor solutii eficiente de proiectare stabilite impreuna cu managerul de proiect, incluzand ajustarile necesare ce nu au fost luate in calcul la momentul proiectarii astfel incat finalitatea lucrarii sa fie conforma cu cerintele Beneficiarului.

SPITALUL DE URGENTA BUCURESTI - s-a realizat climatizarea cabinetelor si a salonelor medicale pe intregul corp A format din P-10 cu ajutorul a 390 de unitati interioare racordabile la tubulaturi si grile, deservite de 9 sisteme exterioare tip VRV. Confortul optim pentru fiecare spatiu s-a realizat prin instalarea termostatelor in fiecare cabinet si...

Climatizare camera curata tip bloc operator, sectia oftalmologie -Sali cu regim de microchirugie, din cadrul unui spital de stat din Bucuresti - s-a folosit un sistem complex de climatizare si ventilatie, provocarea constand in gasirea unei solutii optime in concordanta cu spatiul limitat destinat echipamentelor de climatizare si ventilatie...

Aportul nostru a constat in gasirea solutiei optime pentru controlul temperaturii si a calitatii aerului pe toata durata anului, conform criteriilor strice impuse de Ministerul Sanatatii. Au fost folosite echipamente de climatizare tip duct, racordabile la un sistem complex de tubulaturi si grile pe care au fost intercalate si baterii de incalzire...

Cu ajutorul unui echipament de ventilatie tip recuperator de caldura si a unui sistem complex de tubulaturi rigide si flexibile, s-a realizat ventilatia optima a cladirii, deoarece aceasta functiona doar cu echipamente de climatizare, ceea ce facea ca aerul din birouri sa devina adesea extrem de viciat.

Pentru climatizarea tuturor spatiilor s-a folosit o unitate exterioara tip chiller, marca Trane, iar in interior, in functie de destinatia fiecarui spatiu s-a folosit:

Climatizarea unei cladiri reabilitate s-a realizat cu ajutorul a 5 sisteme VRV FUJITSU (cate unul pt fiecare etaj), avand atat unitati interioare tip casete cu refulare pe patru directii, cat si unitati carcasate montate pe partea inferioara a peretelui.

Realizarea unui sistem de climatizare si ventilatie atat pentru spatiul de showroom, cat si pentru ateliere, s-a facut cu ajutorul a trei sisteme VRV DAIKIN.

S-au folosit 12 sisteme de climatizare tip simplu spit, marca FUJITSU, avand puterea de racire intre 9000-12000 BTU, dintre care aproximativ 10 unitati interioare tip caseta cu refulare pe 4 directii pentru spatiul destinat birourilor si cate o unitate tip simplu split 12000 BTU, cu functionare in racire continua, pentru fiecare camera server.