Proiecte realizate

Aportul nostru a constat in gasirea solutiei optime pentru controlul temperaturii si a calitatii aerului pe toata durata anului, conform criteriilor strice impuse de Ministerul Sanatatii. Au fost folosite echipamente de climatizare tip duct, racordabile la un sistem complex de tubulaturi si grile pe care au fost intercalate si baterii de incalzire...

Pentru climatizarea tuturor spatiilor s-a folosit o unitate exterioara tip chiller, marca Trane, iar in interior, in functie de destinatia fiecarui spatiu s-a folosit:

Realizarea unui sistem de climatizare si ventilatie atat pentru spatiul de showroom, cat si pentru ateliere, s-a facut cu ajutorul a trei sisteme VRV DAIKIN.

S-au folosit 12 sisteme de climatizare tip simplu spit, marca FUJITSU, avand puterea de racire intre 9000-12000 BTU, dintre care aproximativ 10 unitati interioare tip caseta cu refulare pe 4 directii pentru spatiul destinat birourilor si cate o unitate tip simplu split 12000 BTU, cu functionare in racire continua, pentru fiecare camera server.

FABRICA CROITORIE ORASUL MORENI - s-au folosit unitati de climatizare tip simplu split avand unitati interioare racordabile la tubulatura, cu puteri de racire intre 42000 - 48000 BTU, marca GREE. Distributia aerului, in mod egal, s-a realizat cu ajutorul tubulaturii textile, astfel incat sa permita un confort optim pe toata durata de lucru a...

Climatizarea (racirea, cat si incalzirea) s-a realizat doar cu echipamentele tip VRV DAIKIN optandu-se si pentru o centrala de tratare aer DAIKIN, cu baterie de incalzire cu detenta directa.

Le Chateau

11.12.2018

TRANSFORMARE FOST CLUB WHY NOT IN SALON DE EVENIMENTE (LE CHATEAU), BUCURESTI - s-au folosit atat echipamentele existente ce au fost repozitionate, cat si echipamente noi: rooftop-uri CARIER, recuperatoare de caldura VTS, DAIKIN si echipamente de climatizare tip simplu split.

TRANSFORMARE FOST CINEMA CULTURAL IN SALON DE EVENIMENTE, BUCURESTI - pentru zona de salon, climatizarea si ventilatia, s-a realizat cu ajutorul unui echipament tip ROOFTOP, marca TRANE, iar pentru zona de receptie s-au utilizat echipamente tip simplu split.