Proiecte realizate

Realizarea unui sistem de climatizare si ventilatie atat pentru spatiul de showroom, cat si pentru ateliere, s-a facut cu ajutorul a trei sisteme VRV DAIKIN.

S-au folosit 12 sisteme de climatizare tip simplu spit, marca FUJITSU, avand puterea de racire intre 9000-12000 BTU, dintre care aproximativ 10 unitati interioare tip caseta cu refulare pe 4 directii pentru spatiul destinat birourilor si cate o unitate tip simplu split 12000 BTU, cu functionare in racire continua, pentru fiecare camera server.

FABRICA CROITORIE ORASUL MORENI - s-au folosit unitati de climatizare tip simplu split avand unitati interioare racordabile la tubulatura, cu puteri de racire intre 42000 - 48000 BTU, marca GREE. Distributia aerului, in mod egal, s-a realizat cu ajutorul tubulaturii textile, astfel incat sa permita un confort optim pe toata durata de lucru a...

Climatizarea (racirea, cat si incalzirea) s-a realizat doar cu echipamentele tip VRV DAIKIN optandu-se si pentru o centrala de tratare aer DAIKIN, cu baterie de incalzire cu detenta directa.

Le Chateau

11.12.2018

TRANSFORMARE FOST CLUB WHY NOT IN SALON DE EVENIMENTE (LE CHATEAU), BUCURESTI - s-au folosit atat echipamentele existente ce au fost repozitionate, cat si echipamente noi: rooftop-uri CARIER, recuperatoare de caldura VTS, DAIKIN si echipamente de climatizare tip simplu split.

TRANSFORMARE FOST CINEMA CULTURAL IN SALON DE EVENIMENTE, BUCURESTI - pentru zona de salon, climatizarea si ventilatia, s-a realizat cu ajutorul unui echipament tip ROOFTOP, marca TRANE, iar pentru zona de receptie s-au utilizat echipamente tip simplu split.